NaslovnicaVijestiSlučaj Astori: Obdukcija u utorak, sahrana u četvrtak!

Slučaj Astori: Obdukcija u utorak, sahrana u četvrtak!

Talijanska nogometna ekipe Fiorentina izvijestila je u priopćenju na službenim stranicama kluba kako će obdukcija Davide Astorija koji je umro u nedjelju u hotelskoj sobi u Udinama biti održana u utorak, dok će sahrana nesretnog nogometaša biti održana u četvrtak.

Slučaj Astori

Prema talijanskim medijima, Astori je podlegao zbog srčanog udara ili zbog izliva krvi u mozak,te je potrebna obdukcija kako bi se isključila eventualna odgovornost treće strane. Tužiteljstvo je zatražilo obdukciju kako bi potvrdili uzrok smrti.

Obdukcija bi bila sasvim normalna stvar da se nisu pojavile glasine kako je Astori zapravo ubijen, ali je glavna tužiteljica u Udinama Antonia de Nicole, objavila kako je obdukcija čisto “uobičajeni postupak” u takvim slučajevima.

>> Gerrard otkrio što je Klopp rekao Salahu nakon što je stigao u klub prošlog ljeta

Astori je navodno preminuo u krevetu noć prije nedjeljnog obračina protiv Udinesea. Utakmica je bila nakon tragedije – baš kao i sve druge nedjeljne utakmice 27. kola Serie A – odgođena na kasniji datum, koji još uvijek nije poznat.

[su_cashout]

Tužiteljica De Nicolo je također objasnila da nema tragova smrtonosnih tvari u sobi hotela Astoria, a kao što je običaj istraga je nastavljena kako bi se neutralizirala moguća uključenost trećih osoba.

Astori, koji će biti sahranjen u četvrtak u Firenci, odigrao je 14 utakmica za Italiju, a osim Fiorentine bio je član Milana, Pizzighetonea, Cremonesea, Calgaria i Rome.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!