NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Antoine Griezmann objavio gdje nastavlja karijeru!

SLUŽBENO: Antoine Griezmann objavio gdje nastavlja karijeru!

Glavna zvijezda francuske nogometne reprezentacije i Atletico Madrida objavio je gdje će nastaviti karijeru. Naime, Griezmann je godinama među pet najboljih igrača na svijetu, a takvog igrača nitko ne želi izgubiti, ali teško ih je i zadržati jer žele novac, žele trofeje.

griezmann

Antoine Griezmann i službeno je potvrdio gdje će nastaviti svoju karijeru. Francuz od sto milijuna eura ostaje u Atletico Madridu – objavio je i video od 30 minuta. A opis videa kaže – moji navijači, moj tim, moj dom! Nije riječ o klubu iz Barcelone nego o klubu za koji igra od 2014. godine.

[su_bonus]

Antoine Griezmann provjerena je klasa – riječ je o igraču koji je bio treći igrač svijeta 2016. godine kada je igrao finale Lige prvaka i Eura. No i od tada je igrao sjajne sezone i osvojio Europa ligu. Koliko je to moćan igrač dovoljno govore njegove brojke, ne igra klasičnog napadača, dosta razigrava, sudjeluje u igri, a ove je sezone zabio 29 golova i asistirao 15, dok je prethodne sezone imao 26 golova i 12 asistencija, a u svojoj najboljoj sezoni u karijeri imao je 32 gola i 7 asistencija za Atletico i bio je najbolji strijelac Eura, no nije osvojio ni Ligu prvaka ni Euro, to i Zlatnu loptu uzeo mu je Cristiano Ronaldo.

Dugo se pričalo o tome kako je fenomenalni Francuz sve dogovorio s Barcelonom i da je samo pitanje vremena kada će potpisati za klub iz Katalonije. Pisalo se o transferu teškom 100 milijuna eura – bio bio on šlag na tortu nove fenomenalne momčadi Barcelone koja je u zadnjih godinu dana dovela Dembelea za 145 milijuna eura, Coutinha za 165 milijuna eura, a potpisali su i novi ugovor s Umtitijem koji se pokazao kao jedno od najboljih Barceloninih pojačanja zadnjih godina.

[su_live_koeficijenti_v2]

S druge strane, Atletico je odlučio dovesti Lemara i povećati plaću svom najboljem igraču i na taj ga način zadržati i u tome su i uspjeli. Griezmann je zaista odan Atleticu, a to je pokazao i prošle godine kada je odlučio ostati u Atleticu jer je klub bio suspenziran za dovođenje igrača taj transfer rok. Sada će novi napad Atletico Madrida biti Lemar, Costa, Griezmann – nevjerojatan napadački trojac Simeoneove momčadi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!