NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Iz Liverpoola potvrdili tko će nositi dres sa brojem deset sljedeće...

SLUŽBENO: Iz Liverpoola potvrdili tko će nositi dres sa brojem deset sljedeće sezone!

Iz Liverpoola je danas službeno potvrđeno kako je dres sa brojem deset pronašao novog vlasnika, sedam mjeseci nakon što je Philippe Coutinho napustio klub, a riječ je o Sadiju Maneu.

Mane dobio dres sa brojem deset

Ovo znači da će sjajan trio ‘Redsa’ Roberto Firmino, Sadio Mane i Mohamed Salah sljedeće sezone nositi dresove sa brojevima 9, 10 i 11.

[su_games]

Senegalac je imao nešto lošiji početak prošle sezone, ali u drugom dijelu pronašao pravu formu, te na ukupno 44 nastupa u svim takmičenjima postigao 20 golova i podijelio devet asistencija, od čega je 10 golova postigao u 11 nastupa u Ligi prvaka.

Vijest o njegovoj promjeni dresa je objavljenja samo dan nakon što je potvrđen dolazak zvijezde Rome i brazilskog reprezentativca Alissona Beckera za čak 75 miliona eura. Engleski velikan je tako potrošio čak preko 270 miliona eura na nova pojačanja u proteklih godinu dana, te je jasno kako će sljedeće sezone uz Manchester City biti vodeći kandidat za osvajanje Premier lige.

[su_no1forfootball]

Tome se nada i Jurgen Klopp, koji je izjavio: “Nisam sto posto siguran, ali možda je ovo prvo ljeto u kojem nećemo prodati ključnog igrača. Prije je bilo dosta promjena u oba smjera, ali ovaj put samo u jednom smjeru.”

Njemački stručnjak je priznao kako su pojačanja potrebna kako bi se stvorila veća širina u timu: “Ekipa je jako dobra u ovom trenutku. Prošle sezone smo imali situaciju u kojoj je samo 12 prvotimaca bilo spremno. Znamo da nam je potrebna širina, svi su svjesni toga. Ukoliko planiramo nešto osvojiti, osvojit ćemo to sa 25 igrača.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!