NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Mourinho je novi menadžer Tottenhama - POSEBNI objasnio zašto je prihvatio...

SLUŽBENO: Mourinho je novi menadžer Tottenhama – POSEBNI objasnio zašto je prihvatio ovaj posao!

Jose Mourinho potvrđen je kao novi menadžer Totenhama u izjavi koju je klub objavio jutros.

Mourinho je novi

Izvještaj iz BBC Sporta tvrdi da bi Mourinho mogao biti najavljen u srijedu ili četvrtak nakon razgovora sa Totenhamom, a njegov dolazak na mjesto Mauricioa Pochettina je sada i služben.

“Uzbuđen sam što sam se pridružio klubu sa tako sjajnom baštinom i tako strasnim navijačima,” rekao je Mourinho na službenoj stranici Tottenhama.

“Izvrsno me uzbuđuje kvaliteta momčadi i njihova akademija. Ono što me je privuklo je rad sa tim igračima.”

Pochettino je otpušten tek sinoć, što bi mnogi navijači Tottenhama vjerojatno smatrali velikim rizikom nakon dobrog rada Argentinca sa klubom posljednjih godina.

Ipak, forma ekipe iz sjevernog Londona se istopila ove sezone i lako je vidjeti kako bi bilo koji klu u ovoj situaciji mogao doći u iskušenje da dovede Mourinha.

Portugalski taktičar prethodno je vodio Chelsea i Manchester u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!