NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Pedro novi igrač Chelseaja

SLUŽBENO: Pedro novi igrač Chelseaja

Službena stranica Chelseaja je objavila kako je Pedro novi član Chelseaja. Iznos odštete koji će Chelsea isplatiti Barceloni iznosi oko 20 milijuna funti.

Pedro

“Sretan sam što se sve ovako završilo. Jedva čekam započeti avanturu u Chelseaju. Ovdje sam došao kako bih nastavio osvajati titule”, kaže Pedro nakon što je potpisao za Chelsea.

“Želio bih zahvaliti svima u klubu i navijačima za podršku, također želim se zahvaliti na prilici da obučem plavi dres”, završio je Pedro.

Pedro Rodriquez je za Barcelonu upisao 321 nastup i postigao 99 pogodaka.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!