NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: 'Pippo' Inzaghi preuzeo jedan od najtrofejnijih klubova Italije!

SLUŽBENO: ‘Pippo’ Inzaghi preuzeo jedan od najtrofejnijih klubova Italije!

Nekad veliki napadač Filippo Inzaghi poznati kao ‘Pippo’ danas je preuzeo svoj treći klub u profesionalnoj trenerskoj karijeri. Prvi mu je bio AC Milan, drugi mu je bio Venezia, a danas je službeno postao novi trener šestog najtrofejnijeg kluba Serie A – Bologne F.C. 1909.

pippo inzaghi

Pippo Inzaghi za klub iz Bologne potpisao je ugovor na dvije godine, ali od njega se ne očekuje puno. S obzirom koliko Bologna pokazuje ambicija zadnjih godina i opstanak u ligi je uspjeh. Njegova karijera u Milanu nije bila posebno sjajna – u 40 utakmica imao je samo 14 pobjeda dok je u Veneziji bio znatno uspješniji – u 86 utakmica čak 48 pobjeda. Kao trener Venezije osvojio je i titulu prvaka treće lige Italije te liga kup.

Pippo je sada novi je trener Bologne, šestog najtrofejnijeg kluba Serie A. Bologna je nakon Juventusa, Intera, Milana, Genoe i Torina najtrofejniji klub talijanskog prvenstva. Bologna je osvajala titule prvaka Italije 1925., 1929., 1936., 1937., 1939., 1941. i zadnju titulu su podigli 1964. godine.

Od tada nisu posebno uspješni, posebno ne u zadnje vrijeme. Primjerice – prošle sezone Bologna je završila na 15. mjestu na tablici, prošle godine također su završili na 15. mjestu dok su 2016. godine bili na 14. poziciji. Definitivno ovo nisu zlatne godine za klub iz Bologne.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Inzaghi je vodeći Veneziju radio relativno dobar posao. Završio je peti u drugom rangu talijanskog nogometa i to je bilo dovoljno se vrati u treniranje momčadi iz prvog ranga. Bit će zanimljivo vidjeti borbu protiv Lazija gdje na klupi sjedi njegov brat Simeone Inzaghi, trener koji se spominje kao potencijalni nasljednik Allegrija na klupi Juventusa.

Pippo je kao igrač napravio puno veću karijeru nego njegov brat Simeone, ali u trenerskoj ulozi ipak se bolje pokazao mlađi brat Simeone koji je ove sezone bio samo nekoliko minuta ‘udaljen’ od Lige prvaka, no ipak je izgubio utakmicu protivnik Intera koja je pobjedniku garantirala mjesto u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!