NaslovnicaVijestiSlužbeno: Potvrđen veliki broj odlazaka s Anfielda

Službeno: Potvrđen veliki broj odlazaka s Anfielda

Liverpool je na svojoj službenoj stranici objavio da se rastaje od četvorice igrača kojima ugovori istječu ovog ljeta.

Zanimljivo je da su svi nogometaši pod vodstvom Jurgena Kloppa uspjeli osvojiti Ligu prvaka, UEFA Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo 2019. godine, a zatim su osvojili i naslov prvaka Engleske godinu dana kasnije.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prvi od nogometaša je Roberto Firmino koji je na Anfield stigao 2015. godine, a u osam godina odigrao je 360 ​​utakmica i postigao 109 golova.

Još jedan nogometaš je iskusni James Milner. Milner igra više od 20 godina u Premiershipu, debitirao je sa 16 godina davne 2002. godine, a prije Anfielda igrao je za Leeds, Newcastle, Aston Villu i Manchester City.

Treći igrač je Naby Keita, koji je u klub stigao 2018. godine kao veliko pojačanje, ali možemo reći da nije ispunio očekivanja navijača.

Posljednji nogometaš je Alex Oxlade Chamberlain, koji u konačnici nije mnogo igrao. Razlog su stalne ozljede koje je dobivao kako na utakmicama tako i na treninzima Redsa.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!