NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Poznat datum povratka Serie A!

SLUŽBENO: Poznat datum povratka Serie A!

U Italiji su objavili kako se Serie A vraća 20. lipnja, a tada bi se trebala vratiti i Serie B. Sezona u Italiji će se nastaviti mnogo ranije, jer će se 13. lipnja igrati utakmice polufinala kupa između Juventusa i Milana (1-1), te Napolija i Intera (1-0). 17. lipnja će se igrati finale tog kupa.

Poznat datum povratka

Danas će se nogometni savez Italije sastati kako bi napravili raspored, međutim, već se otprilike zna kako će sve to izgledati.

Prvog vikenda ćemo imati četiri zaostale utakmice 25. kola:

Atalanta – Sassuolo
Inter – Sampdoria
Torino – Parma
Verona – Cagliari.

Nakon toga, 23. i 24. lipnja će se igrati utakmice 27. kola, te do kraja sezone će se igrati po dvije utakmice svakog tjedna. U takvom ritmu bi se liga završila već u prvom tjednu kolovoza.

To će biti tamam na vrijeme da se Juventus, Napoli, Atalanta, Inter i Roma priključe nastavku Lige prvaka i Europske llige.

U trenutku kada je liga prekinuta, Juventus je bio na prvoj poziciji sa jednim bodom više od Lazija. Na trećoj poziciji se nalazi Inter koji ima devet bodova manje, dok Atalanta na četvrtoj poziciji ima čak 15 bodova manje od Juventusa, tako da oni i nisu u utrci za naslov.

O tituli će odlučivati Juventus i Lazio, a njihov međusobni susret se igra u 34. kolu Serie A, što bi se trebalo igrati oko 18. i 19. srpnja.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!