NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Robin Van Persie ima novi klub!

SLUŽBENO: Robin Van Persie ima novi klub!

Robin Van Persie, bivši reprezentativac Nizozemske i najbolji strijelac te zemlje u povijesti, vratio se u svoj nekadašnji klub.

Bivši nogometaš Arsenala i Manchester Uniteda Robin van Persie vratio su u Feyenoord, klub u kojem je započeo profesionalnu karijeru, objavio je službeno klub iz Rotterdama.

Ovaj 34-godišnji napadač u Feyenoord dolazi kao slobodni igrač jer je nedavno napustio turski Fenerbahce.

[su_tenis_live_koeficijenti]

Iskusni napadač dogovorio je raskid ugovora sa turskim klubom i u ponedjeljak će potpisati ugovor sa klubom u kome je sve počelo – Feyenoordom, objavio je nizozemski prvak na svojoj službenoj web-stranici, kao i na društvenim mrežama.

Turski klub odlučio je da pusti Van Persiea zbog velike plate koju je imao u Istanbulu, koji ga je prije dvije i po godine doveo za 6,5 milijuna eura iz Manchester Uniteda.

Transfer glasine: Mourinho dovodi igrača Reala, Giroud ostaje u Londonu ali ne u Arsenalu, Peter Crouch pravi senzacionalan transfer

Sjedi na tribinama posljednjeg tima u drugoj ligi, i za to zarađuje 4 milijuna godišnje!

2001. godine Nizozemac je debitirao za Feyenoord, a naredne četiri godine odigrao je 78 utakmica i postigao 22 gola. 2002. godine sa njima je osvojio tadašnji Kup UEFA.

Karijeru je nastavio u Arsenalu, gdje je postigao 132 gola u 278 utakmica, a 2012. godine preselio se u Manchester United, koji ga je Gunnersima platio 30 milijuna eura.

Van Persie je najbolji strijelac nizozemske reprezentacije s 50 golova, a za nju je igrao 102 puta. Na Svjetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africi osvojio je drugo (poraženi u finalu od Španjolske nakon produžetaka), a četiri godine kasnije u Brazilu treće mjesto.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Feyenoord, čiji je trener njegov bivši suigrač iz reprezentacije, Giovanni van Bronckhorst, peti je u nizozemskom prvenstvu s 14 bodova iza vodećeg PSV iz Eindhovena.

Klub sa De Kuipa završio je na posljednjem mjestu grupe u ovosezonskoj Ligi prvaka, u kojoj su bili još City, Shakhtar i Napoli, sa tri osvojena boda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!