NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Thomas Tuchel je novi menadžer Chelseaja!

SLUŽBENO: Thomas Tuchel je novi menadžer Chelseaja!

Chelsea je službeno objavio da je bivši glavni trener PSG-a Thomas Tuchel naslijedio Franka Lamparda na mjestu menadžera Plavaca, gdje je potpisao 18-mjesečni ugovor.

Lampard (42) je u ponedjeljak otpušten iz Chelseaja, jer se Plavci trenutno nalaze na pet bodova ispod najbolje četiri ekipe u Premier ligi.

I Tuchel, kojeg je PSG otpustio u prosincu 2020. godine, pojavio se kao vodeći favorit koji je postao novi trener Chelseaja.

Govoreći za službenu web stranicu Chelseaja, Tuchel je rekao: “Želio bih zahvaliti Chelseaju što ima povjerenja u mene i moje osoblje.”

“Svi zaista poštujemo rad Franka Lamparda i naslijeđe koje je stvorio u Chelseaju.”

“Istodobno, jedva čekam upoznati svoju novu momčad i natjecati se u najuzbudljivijoj ligi u nogometu. Zahvalan sam što sam sada dio obitelji Chelsea – čini se nevjerojatnim.”

Tuchel je sinoć odradio svoj prvi trening na Cobhamu, a večeras dočekuje Wolvese.

47-godišnji Nijemac proveo je dvije sezone u Borussiji iz Dortmunda i osvojio njemački kup prije nego što je prešao u PSG 2018. godine.

Tuchel je zamijenio Unaija Emeryja u pariškom klubu i nastavio dominaciju PSG-a nad francuskom ligom.

Novi šef Chelseaja dva je puta osvojio Ligue 1, Coupe de France i francuski Liga kup tijekom svoje dvije godine boravka u PSG-u.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!