NaslovnicaVijestiSneijder putuje u Premiership

Sneijder putuje u Premiership

Sneijder putuje u Premiership javljaju Turski mediji. Najbolji fudbaler Galatasaraya Wesley Sneijder na zimu mogao put engleskog Premiershipa, tačnije Londona!

Sneijder putuje

Za usluge sjajnog Holanđanina se navodno interesuje Jose Mourinho, koji bi u svom timu rado vidio ovog iskusnog fudbalera.

Prema pisanju turskog Fanatika, Chelsea je spreman platiti otkupnu klauzulu za Sneijdera, koji bi u tom slučaju već na zimu mogao preseliti na Stamford Bridge.

Ovaj 31-godišnjak je u svojoj karijeri nastupao za Ajax, Real Madrid, Inter i Galatasaray, u kojem boravi od januara 2013. godine.

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!