NaslovnicaVijestiŠok iz Italije: Nekadašnjem klubu iz Serije A u kojem su igrali...

Šok iz Italije: Nekadašnjem klubu iz Serije A u kojem su igrali veliki igrači prijeti gašenje!

Iz Italije nam dolaze vrlo žalostne vijesti koje se tiču nekadašnjeg stabilnog prvoligaša Palerma! Naime zbog ogromnih dugovanja klubu prijeti bankrot i vrlo vjerovatno gašenje kluba. Klub čiji su dres nosili asovi kao što su Dybala i Cavani kako stvari stoje broji svoje posljednje dane.

Šok iz Italije

Kontroverzni vlasnik Palerma Maurizio Zamparini već neko vrijeme pokušava pronaći nove vlasnike, ali neuspješno. Klub, koji je godinama igrao u elitnoj talijanskoj Serie A i kub za koji su igrali mnogi veliki igrači, trenutno ozbiljno koketira s bankrotom.

>> Legendarni Ronaldo izabrao najboljih 11 svih vremena

Sicilijski klub suočen je s velikim problemima, navodi se u talijanskim medijskim izvješćima, a očekuje se da će se dug povećati na astronomski iznos od 70 milijuna eura, a stečajni postupak već je započeo. Tim iz Serie B, koji je čak bio na vrhu ljestvice prije početka 15. kola, mogao bi završiti slično kako je i završila Modena – gašenjem! Zbog velikih dogovanja klub iz Modene je prestao sa djelovanjem te istupio iz treće lige.

[su_watch_live_football]

Kakva će biti sudbina Palerma još je teško predvidjeti a u ovom trenutku italijanski mediji prenose da bi klub iz Sicilije mogla zadesiti ista sudbina kao i Modenu.  Za Palermo trenutno nastupa reprezentativac BiH, Mato Jajalo, a u prošlosti su dres ovog kluba nosili igrači koji su trenutno među najboljima na svijetu – Paolo Dybala, Edinson Cavani, Javier Pastore, Mateo Darmian, Andrea Belotti i mnogi drugi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!