NaslovnicaVijestiŠOK U AMSTERDAMU! Nogometašu Ajaxa zbog problema sa srcem u pitanje doveden...

ŠOK U AMSTERDAMU! Nogometašu Ajaxa zbog problema sa srcem u pitanje doveden nastavak karijere!

Karijera nogometaša Ajaxa i nizozemske reprezentacije je pod znakom pitanja. Nogometaš je već u petak obavio operaciju nakon koje je čeka pauza na kojoj će se odlučiti da li će nastaviti sa profesionalnim nogometom ili ne.

Nizozemski reprezentativac Daley Blind ima problema s upalom srčanog mišića, što ga je dovelo do toga da je bilo potrebno instalirati defibrilator ispod kože, objavio je njegov klub Ajax iz Amsterdama. Hoće li Blind (29) uspjeti nastaviti karijeru nije poznato ali je jasno da problem nije bezazlen.

UNAI EMERY KONAČNO OTKRIO: Evo zbog čega Ozil nije igrao skoro nikako pod njegovim vodstvom!

Nizozemski prvaci objasnili su da je Blind u petak podvrgnut operaciji nakon liječničkog pregleda nakon što se nogometaš žalio na vrtoglavicu na utakmici Lige prvaka protiv Valencije prošlog tjedna. Ajax kaže kako Blind neće prisustvovati pripremama početkom siječnja u Italiji, i nastavit će svoj oporavak u Amsterdamu.

Blind se prošle sezone vratio u Ajax iz Manchester Uniteda u kojem je proveo četiri godine a odličnim igrama u klubu ponovo se izborio za mjesto startea u reprezentaciji Nizozemske..

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!