NaslovnicaVijestiŠOK U BAYERNU: Coman ovom izjavom ZABRINUO sve u klubu!

ŠOK U BAYERNU: Coman ovom izjavom ZABRINUO sve u klubu!

Ko zna kakav bi nogometaš bio Kingsley Coman danas kada ne bi imao konstantne probleme s ozljedama. Mladi Francuz je sit rehabilitacija i čak razmišlja da profesionalno prestane igrati nogomet.

Bayern ga je na početku posudio iz odJuventusa, nakon čeka su otkupili njegov ugovor. Kingsley Coman je mnogo obećavao, ali nikada svoj talenat u potpunosti nije pokazao na terenu. Ne zato što nije kvalitetan, već zato što je ovaj bivši nogometaš PSG-a koji je bio jedan od najvećih nogometnih talenata u Europi, konstantno ima probleme sa povredama. Zbog oštećenja ligamenta, morao je napustiti ovogodišnje svjetsko prvenstvo u Rusiji, a od početka sezone za Bayern je igrao samo pet utakmica.

JOSE MOURINHO UVJEREN: Nakon nekoliko mjeseci pokušavanja – stiže pojačanje iz snova za 40 milijuna funti!

Godina 2018 bila je katastrofalna za Comana.

“Ovo je teška godina za mene. Kad sam se opet ozlijedio, mislio sam da je to kraj svijeta za mene”, kaže Coman.

Comanu se zasitio svega. U intervjuu za Telefoot rekao je o mogućnosti opraštanja od profesionalnog nogometa.

„Neću ići na još jednu operaciju. Mislim da je sada dovoljno. Možda mi noga jednostavno nije stvorena za profesionalni nogomet. Ako se ispostavi da je to istina, onda ću raditi u mom životu nešto drugo”, rekao je, tek 22-godišnji nogometaš koji ima ugovor s Bayernom do 2023. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!