NaslovnicaVijestiŠOK u Brazilu: Ništa od nastupa na Mundijalu

ŠOK u Brazilu: Ništa od nastupa na Mundijalu

Ljubitelji nogometa u Brazilu s nestrpljenjem svakog dana iščekuju informacije vezane za Neymara i njegovu povredu. Svi se nadaju kako će Neymar biti spreman za nastup, no vijesti koje su dobili danas nisu nimalo pozitvne i ohrabljujuće.

Član PSG-a trenutno boravi u Brazilu kod svoje kuće, gdje se oporavlja nakon operacije noge. Prema neslužbenim prognozama liječnika on bi trebao biti u potpunosti oporavljan krajem maja ili početkom juna, neposredno prije početka Mundiala, ali točan datum njegovog povratka na nogometne terene ne može nikotočno predvidjeti. Skoro niko.

>> Nevjerovatno: Evo koliku platu Neymar traži za ostanak u PSG-u!

Međutim, poznati i priznati brazilski prorok Carlinhos Vidente je sa svojim prognozama zastrašio sve one koji vjeruju u takve praznovjerice: „Neymar zbog ozljede neće biti u mogućnosti da se pojavi na Svjetskom prvenstvu”, rekao je Vidente, te nastavio: „Pet do sedam mjeseci će mu biti potrebno za potpuni oporavak, a Brazil će završiti turnir na trećem ili četvrtom mjestu. ”

[su_bonus]

Treba napomenuti da je Vidente vrlo poznat u svojoj zemlji i vrijedi za čovjeka koji može vrlo precizno predvidjeti događaje u budućnosti. Tako je, na primjer, najavio da će Brazil biti eliminiran u polufinalu na Svjetskom prvenstvu 2014. godine. Svi znamo kako je završena polufinalna utakmica protiv Njemačke, gdje je Brazil doživio potpunu blamažu od budućih i aktualnih šampiona Svijeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!