NaslovnicaVijestiŠOK U ŠPANIJI: Prodana utakmica koja je odlučila titulu prvaka!

ŠOK U ŠPANIJI: Prodana utakmica koja je odlučila titulu prvaka!

U Španjolskoj još uvijek istražuju opseg afere koja se tiče namještanja utakmica, a kontroverzan je također vrlo važan meč koji je odlučio koja će se ekipa neposredno plasirati u Ligu prvaka.

Danas je u Španjolskoj odjeknula velika policijska operacija u kojoj je uhapšen predsjednik Huesce i pet profesionalnih nogometaša koji su navodno namiještali utakmice u različitim nivoima španjolskog nogometa. Policijska istraživanja navodno su stigla i do elitne La Lige, dok televizijska emisija Espejo Publico tvrdi da je pod sumnjom namještanja čak i utakmica koja je izravno odlučila ekipu koj se kvalificirala u Ligu prvaka.

Predmet policijskih istraga je utakmica posljednjeg kruga španjolskog prvenstva između Valladolida i Valencije, gdje su gosti za kvalifikacije u Ligu prvaka trebali pobjedu. Valencia je slavila s 2:0, a Borja Fernandez je također nastupio u utakmici, koja je protiv Valencije upravo bila njegova posljednja utakmicu u  profesionalnoj karijeri.

Upravo je Fernandezovo sudjelovanje bacilo veliku sumnju na ovaj meča, budući da je umirovljeni 38-godišnji nogometaš bio jedan od pet igrača nogometaša koje je španjolska policija danas uhapsila…

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!