NaslovnicaVijestiŠOK za dijete Hajduka i brata velikog ŠAMPIONA: Transfer iz snova pokazao...

ŠOK za dijete Hajduka i brata velikog ŠAMPIONA: Transfer iz snova pokazao se pogrešnim, sada je ostao bez…

Preskakanje stepenica u karijeri mnogima se odbilo o glavu. Rijetki su oni koji su se odmah snašli na velikoj pozornici a brojni su oni koji su se izgubili bez traga. Jedan od njih je i Nikola Vlašić pre kojim je neizvjesna budućnost.

Dragulj splitskog nogometa, danas 20-godišnji Nikola Vlašić živio svoj san prije svega godinu dana. Nakon odličnih nastupa u europskim natjecanjima s Hajdukom doveden je u Everton za impozantnih 10 milijuna eura, a ‘Niksi’ je taada otišao u najjaču nogometnu ligu na svijetu. Iz Hrvatske u Englesku. Ubrzo nakon dolaska, Ronald Koeman čovjek koji ga je doveo, je otišao i njegova noćna mora je započela.

>> PROPAO TRANSFER: Ništa od Harry Maguirea, u United dolazi defanzivac Barcelone

Brat atletičarske šampionke Blanke Vlašić prikupio je svega nekoliko minuta pod Samom Allardyceom, ali to se očito neće promjeniti ni pod vodstvom Marco Silve, koji više ne računa na Hrvata iz Splita. Zajedno s Ashlev Williamsom, Kevinom Mirallom i Cucomom Martinom izbačen je iz prve momčadi, što vjerojatno znači da će uskoro morati pronaći novi klub.

[su_bonus]

Ljubitelji Hajduka se nadaju povratku kući ali teško je očekivati da će se tako nešto desiti jer ipak ogroman novac je u pitanju, možda neka posudba…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!