NaslovnicaVijestiŠok za Guardiolu: Manchester City će dobiti zabranu transfera?

Šok za Guardiolu: Manchester City će dobiti zabranu transfera?

Šok za Guardiolu, novog menadžera Građana. Manchester City je ispitivan zbog potpisivanja igrača mlađih od 18. godina, tvrde izvješća u Italiji. FIFA je rekla da se procijeni transfer Maltese-ovog mladića Myles Beermana, koji se pridružio Cityju kao 15-godišnjak 2014. godine.

Šok za Guardiolu

Međutim, talijanski list Gazzetta dello Sport tvrdi da disciplinska komisija FIFA-e istražuje ovaj transfer.

Navodno se Beerman pridružio Cityju iz Maltese ekipe Floriana FC kada je imao samo 13., što ga stavlja u ilegalne transfere.

FIFA je pitala Floriana i Maltese-ov FA da dostave dokumentaciju vezanu za Beermana tokom period od 2012. do 2014. godine.

Gazzetta tvrdi da bi City time ‘kršio članak broj 19 FIFA-inih pravila o transferu igrača’, ako bude dovoljno dokaza protiv njih. To bi moglo pogoditi City na transfer tržištu.

FIFA je stroga prema klubovima za koje oni tvrde zloupotrebljavaju sistem za potpisivanje igrača mlađih od 18-godina.

Barcelona je pretrpjela jednogodišnju zabranu transfer tokom 2015. godine, a oba Real Madrid i Valencia se suočavaju sa sličnom suspenzijom u tijeku su žalbe.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Hoće li FIFA kazniti i City? – kazna obično biva postavljena u period dva transfer roka – to će ozbiljno utjecati Pep Guardiolinoj promjeni režima u klubu.

Guardiola je već dogovorio da se pridruži Cityju ovog ljeta, nakon tri godine u Bayern Munchenu.

Bivši trener Barcelone može završiti sa Cityjem i u Europa ligi, jer je ostala još jedna utakmica do kraja a Manchester United im je za petama.

Cityju će trebati bod protiv Swanseaja kako bi osigurao četvrto mjesto u Premier ligi.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!