NaslovnicaVijestiŠOK ZA PORTUGAL: Ronaldo osuđen na dvije godine zatvora!

ŠOK ZA PORTUGAL: Ronaldo osuđen na dvije godine zatvora!

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo osuđen je na dvije godine zatvorske kazne zbog utaje poreza u Španjolskoj. Također će državi morati vratiti 18,8 milijuna eura.

Ronaldo osuđen

Kakuvod za iberijanski derbi između Španjolske i Portugala! Španjolci su nekoliko dana prije početka prvenstva ostali bez trenera Julen Lopeteguija, koji je dobio otkaz jer je iza leđa saveza postigao dogovor s Realom Madrido, dok su u portugalskom kampu samo nekoliko sati prije početka utakmica odjeknula vijest o kazni za prvu zvijezdu odabrane vrste Cristiana Ronalda.

>> KYLIAN MBAPPE PRIZNAO: San mi je zaigrati pod njegovim vodstvom!

List El Mundo izvijestio je da je Ronaldo sa španjolskim ministarstvom financija postigao nagodbu. On je optužen zbog utaje poreza u iznosu od 14,7 milijuna eura, ali je postigao dogovor da plati novčanu kaznu u iznosu od 18,8 milijuna eura, a iz ministarstva su zahtijevali za najboljeg igrača svijeta u posljednjih nekoliko godina  još dvogodišnju zatvorsku kaznu.

[su_bonus]

Ta kazna će biti uvjetnog tipa, jer Ronaldo nije prethodno bio osuđivan te prema španjolskom pravosuđu ima tu povlasticu. El Mundo tvrdi da je 33-godišnji portugalski as je spreman pristati čak i na višu kaznu samo kako bi se oslobodio presude bez obzira što ne mora iza rešetaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!