NaslovnicaVijestiŠOKANTAN POVRATAK: Dvije godine nakon što se oprostio, zvijezda se vraća u...

ŠOKANTAN POVRATAK: Dvije godine nakon što se oprostio, zvijezda se vraća u reprezentaciju Italije!

Legenda Rome Daniele De Rossi navodno je spreman za šokantan povrata u sastav Italije Roberta Mancinija.

ŠOKANTAN POVRATAK

Veznjak, koji sada igra u Argentini za Boca Juniors, povukao se iz međunarodnog nogometa još u studenom 2017. godine nakon šokantnog poraza Italije od Švedske, što im je uskratilo mjesto na Svjetskom prvenstvu 2018. godine.

Međutim, talijanske novine tvrde da će Mancini pozvati 36-godišnjaka u nacionalni tim za Euro 2020 kvalifikacije sa Grčkom i Lihtenštajnom u listopadu.

Utakmica protiv Grčke 12. listopada mogla bi biti vrlo poseban povod za De Rossija, jer bi mogli rezervirati svoje mjesto na Europskom prvenstvu 2020. sa pobjedom na bivšem stadionu veznjaka Olimpicu.

De Rossi je odigrao 117 utakmica za Azzurre u kojima je ostigao 21 gol u to vrijeme, kao i osvajanje Svjetskog prvenstva 2006. godine u Njemačkoj.

A kvalifikacije za Euro će pružiti De Rossiju priliku da uživa u igri za svoju reprezentaciju, koja je pobijedila svih šest utakmica u svojoj skupini.

Legenda Italije se pridružio Boca Juniorsima na ljeto nakon što je Roma najavila da neće obnoviti njegov ugovor.

Veznjak je postigao šest golova u 616 nastupa za Romu, dok je samo Francesco Totti, sa 768 nastupa, igrao više nastupa za klub iz Rima.

De Rossi je odbio priliku da se upusti u u logu direktora u Romi, inzistirajući da želi nastaviti svoju novu avanturu negdje drugo i dalje igrajući igru koju voli.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!