NaslovnicaVijestiŠOKANTAN POVRATAK: Jose Mourinho će ponovo voditi klub u Premier ligi!

ŠOKANTAN POVRATAK: Jose Mourinho će ponovo voditi klub u Premier ligi!

Šokantan povratak Jose Mourinha koji će još jednom kako stvari stoje voditi klub iz Premier lige. Jose Mourinho bi ovog ljeta mogao da se vrati u Premier ligu u Everton, koji je navodno jedan od vodećih klubova za osiguravanje njegovih usluga.

ŠOKANTAN POVRATAK

Portugalski menadžer je ostao bez posla otkad je u prosincu dobio otkaz u Manchester Unitedu, nakon lošeg rezultata na početku sezone 2018/19.

Mourinhova prošla godina na Old Traffordu bila je uništena problemima sa terena i pričama o nemirima u svlačionici, a Unitedov stil igre je bio u problemu.

Prethodni posao 56-godišnjaka u Chelseaju se završio na sličan način i sada se čini da njegove sposobnosti nisu više na istoj razini, ali još uvijek je dobio interes od velikog broja vrhunskih klubova.

Prema Sky Sportsu, trenutno postoje tri kluba u utrci za Jose Mourinha, uključujući Everton, koji povećava mogućnost brzog povratka u Premier ligu.

Vlasnik Evertona bilioner Farham Moshiri ima ogromne ambicije za klub koji ide naprijed, a ljetno razdoblje transfera 2018. pokazalo je da se ne boji pustiti sredstva odgovornom čovjeku, ako to znači jačanje sadašnjeg sastava.

Everton također navodno planira izgradnju novog stadiona, s tim da se njihove znamenitosti u top šest najbolji u Engleskoj počele smanjivati i imenovanje MOurinha bi bila još jedna velika izjava o toj namjeri.

Sky Sports izvješćuje da bi glavni problem u mogućem sporazumu mogao biti zahtjev Mourinhovih plaća, sa posljednjom ulogom u manjem europskom klubu sa Portom još 2004. godine.

PSG se i dalje promovira kao njegova moguća sljedeća destiancija, ali se čini da je ta uloga već nestala s obzirom na činjenicu da je klub već dao još jednu godinu ugovora Thomasu Tuchelu.

U međuvremenu, Mourinhov bivši klub Inter je uvršten u favorite, a on bi bio popularan na San Sirou s obzirom da je to klub u kojem je osvojio Ligu prvaka u 2010. godini.

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!