NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Juventus nudi svoju zvijezdu od 105 milijuna u...

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Juventus nudi svoju zvijezdu od 105 milijuna u zamjenu za Salaha!

Šokantan transfer na pomolu! Juventus nudi svoju zvijezdu od 105 milijuna u zamjenu za Salaha! Liverpool možda planira život bez Mohamed Salaha, jer se glasine o odlasku Egipćanina pojačavaju pred ljetni prijelazni rok.

Šokantan transfer

Redsi neće željeti da izgube svog najboljeg strijelca, ali čini se da će im biti sve teže i teže zadržati zvijezdu, koja je već lani bila povezana sa Realom i Barcelonom.

Liverpool ima nesretnu povijest da klubovi iz Španjolske uzimaju njihove igrače zdravo za gotovo, nakon što je Barcelona odvela Javier Mascherana, Luis Suareza i Philippe Coutinha u posljednjih nekoliko godina.

Posljednji je Salah koji je također tražen od strane Juventusa, gdje Stara dama želi ponuditi 105 milijuna funti vrijednog Paula Dybalu u zamjenu, dajući Liverpoolu spremnu zamjenu za Egipćanina.

U međuvremenu, još jedan igrač vrijedan 105 milijuna funti, Joao Felix, također se povezuje sa Liverpoolom ovog ljeta.

Ako Salah ode, zamišlja se da bi Liverpool mogao primiti dobru svotu novca za obnovu svoje momčadi, pa možda bi dovođenje Dybale i Felixa na mjesto bivšeg Rominog igrača nije izvan mogućnosti.

I dok bi Salahov odlazak bio veliki gubitak za Jurgen Kloppa, njemački taktičar bi također mogao biti sretan što će završiti sa vrhunskim talentima kao što su možda Dybala i Felix uz Sadio Manea i Roberta Firmina na Anfieldu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!