NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Mourinho pronašao zamjenu za De Geu!

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Mourinho pronašao zamjenu za De Geu!

Šokantan transfer na pomolu. Mourinho pronašao zamjenu za De Geu! Manchester United je rekao da se nada da će uspjeti da dovede Brightonovog i vratara Australije Matt Ryana kao zamjenu za trenutni prvi izbor Davida De Geu.

ŠOKANTAN TRANSFER

Ovo nam piše The Sun, koji napominje da se klub priprema za vrijeme kada će španjolski internacionalac eventualno zatražiti da napusti Old Trafford, a Jose Mourinho nije siguran kako ga zadržati u klubu.

Izvješće također primjećuje da je Ryan na vrhu popisa kluba kako bi zamijenio talentiranog vratara, što su vijesti koje će sigurno šokirati većinu navijača, no neki su to možda očekivali s obzirom na to kako australski igrač u posljednje vrijeme igra.

[su_bet365_100bonus]

Kada bi navijače Uniteda zamolili da imenuju igrača koji bi mogao zamijeniti De Geu, oni sigurno ne bi rekli Matt Ryan, no zvijezda Brightona je u formi u posljednje vrijeme i to bi mogao biti faktor koji ga je stavio na vrh liste Manchester Uniteda.

26-godišnjak, koji se prošle sezone pridružio Brightonu iz Valencije je ostvario skoro najviše obrana u Premier ligi, drugi je po toj statistici sa 43 obrane, devet više od De Gee.

[su_bet365_koeficijenti]

Na nedavnoj utakmici protiv Newcastlea i West Hama, Ryan je bio nevjerojatan, jer je igrao ključnu ulogu u osiguravanju pobjede svoje ekipe u obje ove utakmice.

Ryan vjerojatno neće puno koštati, što je dobra stvar za United, ako uspiju prodati De Geu za veliku sumu novca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!