NaslovnicaVijestiŠOKANTNE VIJESTI: Barcelona spremna dovesti zvijezdu Uniteda za 100 milijuna eura!

ŠOKANTNE VIJESTI: Barcelona spremna dovesti zvijezdu Uniteda za 100 milijuna eura!

Šokantne vijesti! Barcelona spremna dovesti zvijezdu Uniteda za 100 milijuna eura! Barcelona je navodno zainteresirana za Manchester Unitedovog Marcusa Rashforda, ali dodaje se da su čak i katalonski divovi svjesni poteškoća u takvom transferu.

Šokantne vijesti

21-godišnjak je prošao kroz redove mladih na Old Traffordu i stabilizirao se kao ključni igrač za ovu ekipu u posljednje četiri godine.

Postigao je 42 gola u 155 nastupa, Englez je ponovo potvrdio svoju kvalitetu, pogotovo pod vodstvom Ole Gunnar Solskjaera ove sezone. Čini se da je pred njim svjetla budućnost, a United sigurno ne želi dopustiti mladom igraču da napusti Old Trafford.

Kako je izvijestio Mundo Deportivo, za Barcelonu su rekli da je zainteresirana za Rashfordov transfer i imaju ga na radaru, jer žele pojačati svoj napad, iako je dodano da će vjerojatno koštati oko 100 milijuna eura, a čak je i Barca rekla da je potpuno svjesna koliko će to biti teško odraditi.

Luis Suarez je u siječnju navršio 32 godine i naizgled pokaza pad forme, iako ima respektabilan broj od 16 golova i osam asistencija u 33 nastupa do sada ove sezone.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!