Šokantno otkriće! Andre Gomes progovorio o kritikama i zvižducima navijača: Ponekad mi dođe da..

Sve kritike, pritužbe, pritisci i druge stvari koje je Andres Gomes morao pretrpiti u Barceloni u prošlosti imaju posljedice. Portugalski veznjak priznaje da se ne osjeća dobro na terenu ali i izvan njega.

 

Jedan od najkritiziranih igrača Barcelone od njegova dolaska iz Valencie 2016. godine nesumnjivo je Andre Gomes. Ponekad opravdano, ponekad ne, ali 24-godišnji portugalski veznjak, prethodno član Benfice, rekao je kako je to mnogo uticalo na njega. U intervjuu za Panenku, Gomes je priznao da su prvih nekoliko mjeseci u Barceloni bili ugodni, a potom…

>> Gerrard, Ferdinand i Lampard otkrili tko će po njihovom mišljenju osvojiti Ligu prvaka

“Nakon šest mjeseci, stvari su se počele mijenjati. Možda ova riječ ne odgovara, ali sve skupa je postalo pakao. Sve je bilo više pritiska. Pritisak mogu trpjeti, ali ne mogu podnijeti pritisak, koji sam sebi postavim”, priznaje Gomes.

” Na treningu je sve u redu, ali dođu dani kada mi pane samopouzdanje. Tada znam da se mučim. Desi se da ponekad čak i dan ili dva nakon utakmice u krevetu ležim i razmišljam što se dogodilo na utakmici. Neki kažu da igram pod ručnom i zbog toga ne mogu da napredujem i da se riješim pritiska. Najgore je što sam svjestan toga.”

Champions League

Gomes je na susretu protiv Atletica bio glasno izviždan, a priznaje da je ponekad tako frustriran da zbog kritika ne napusti kuću.

„Ponekad ne govorim nikome. To je kao da me je sram. Mnogo puta se dogodilo da ne želim napustiti kuću. Bojim se da bi me ljudi vidjeli.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.