NaslovnicaVijestiŠOKANTNO OTKRIĆE SERGIO RAMOSA: Evo što je rekao nakon što su mu...

ŠOKANTNO OTKRIĆE SERGIO RAMOSA: Evo što je rekao nakon što su mu zviždali na Wembleyu!

Šokantno otkriće Sergio Ramosa. Evo što je rekao nakon što su mu zviždali na Wembleyu! Izgleda da je Liga Nacija pravi test za Englesku i Gareth Southgatea. U prvoj utakmici nakon Svjetskog prvenstva, Engleske je pokazala znakove kvalitete i poboljšanja, ali su u konačnici poraženi od Španjolske ekipe pod vodstvom Luis Enriquea.

ŠOKANTNO OTKRIĆE

Baš kao i utakmica sa Hrvatskom – zemlja sa kojom će također igrati u Ligi Nacija – Engleskoj je nedostajala kvaliteta u veznom redu tijekom velikog dijela utakmice.

Jordan Henderson i Dele Allis su se zaista mučili, dok su Sergio Busquets, Thiago Alcantara i Saul Niguez zračili kvalitetom.

To je bila značajna krivulja za Englesku i vrlo dobar test, što je upravo razlog zašto je Liga Nacija uspostavljena.

[su_bet365_koeficijenti]

Jedna stvar koja je tijekom cijele igre bila prisutna je ta da je publika zviždala svaki put kada je Sergio Ramos dotaknuo loptu.

Kapetan Real Madrida i Španjolske je bio podvrgnut neprijateljskoj dobrodošlici zbog njegovog starta nad Liverpoolovim Mohamed Salahom u finalu Lige prvaka.

Bilo je prilično nepošteno, a Ramosove riječi nakon te utakmice zasigurno će poniziti neke.

“Volio bi još jedan takav prijem”, reako je medijima nakon utakmice.

“Sjećaju se jedne akcije u finalu, ali nitko se ne sjeća prijetnji srmću koje su moja obitelj i moja djeca dobivali.”

Morate se diviti njegovoj hrabrosti da prizna takvu stvar, još jedan dokaz njegovog karaktera i jake volje.

Činjenica da je zapravo primio prijetnje smrću pokazuje kako je patetična situacija sa Salahom postala.

Na kraju dana, to je bio jednostavan rutinski prekršaj koji je nažalost prouzročio ozljedu.

[su_bet365_100bonus]

Ramos je bio zadovoljan svojim nastupom za Španjolsku u novom razdoblju pod vodstvom Luis Enriquea.

“Započeli smo novu eru sa trenerom koji ima puno iskustva i nije bilo boljeg načina da to postignemo nego s pobjedom na Wembleyu”, dodao je.

“Neuspjeh je kada momčad nema dušu, ali danas smo dali sve i to je minimum koji je potreban u Real Madridu i reprezentaciji.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!