NaslovnicaVijestiSokratis objasnio šta je uzrok poraza Grčke od Hrvatske

Sokratis objasnio šta je uzrok poraza Grčke od Hrvatske

Sokratis Papastathopoulos, stoper Grčke, objasnio je šta je uzrok  poraza Grčke od Hrvatske (1:4), u prvoj utakmici doigravanja za SP, nakon koje su Grci praktično izgubili sve šanse da se nađu u Rusiji.

uzrok poraza

Grčki nogometaš Sokratis Papastathopoulos izjavio je da su pogreške pojedinaca doprinijele uvjerljivom porazu u Hrvatskoj sa 4:1 u prvom meču doigravanja za Svjetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

[su_no1forfootball]

Sokratis Papastathopoulos bio je jedini strijelac za reprezentaciju Grčke, koja je poražena sa čak četiri postignuta gola.

“Teška noć za nas, Hrvatska je bila bolja. Prvi put u kvalifikacijama smo imali toliko grešaka, većinom pojedinačnih. Ostali smo bez SP-a za nekih 90 posto, ali želimo u uzvratu da pokažemo da smo dobar tim”, rekao je branič Borussije iz Dortmunda za OTE televiziju.

Strijelac jedinog gola za Grčku na Maksimiru stao je u obranu izbornika Michaela Skibbea, tvrdeći da je najveća odgovornost na igračima.

Evo što je izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić rekao nakon utakmice

Hrvatska izdominirala u svakom pogledu: Statistički ubili Grke, Modrić sjajan, slavlje na Maksimiru

“Nismo se dobro borili i to nije taktički problem. Skibbe nije kriv. Ako vidite što smo sve napravili u prethodnim mečevima, vidjet ćete da je sustav selektora bio zaslužan”.

Njegov kolega Carlos Zeca ne vjeruje da Grčka može do čuda.

“Imamo uzvrat u Ateni i vidjet ćemo što će se dogoditi. Ali, bit će jako, jako teško. Napravili smo puno grešaka, sada ne možemo ništa promijeniti, već da se okrenemo narednom meču i uzdignute glave ga dočekamo”, rekao je Zeca.

[su_bet365_100_bonus]

Kao najveće razočaranje obilježio je čak četiri postignuta gola, što je nesvojstveno za Grčku.

“Svlačionica je razočarana, moramo ispraviti pogreške i biti bolji u nedjelju”, rekao je veznjak Copenhagena, rođen u Portugalu.

Uzvrat između Grčke i Hrvatske igra se u nedjelju na stadionu Georgios Karaiskakis.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!