NaslovnicaVijestiSOLSKJAER IMA PUNU PODRŠKU ODBORA KLUBA: Spremni mu dati 186 milijuna eura...

SOLSKJAER IMA PUNU PODRŠKU ODBORA KLUBA: Spremni mu dati 186 milijuna eura kako bi doveo tri zvijezde!

Manchester United je spreman pružiti veliku podršku Ole Gunnar Solskjaeru za potpisivanje tri nova igrača u zimskom prijelaznom roku.

IMA PUNU PODRŠKU

Prema pisanju Daily Maila, norveški taktičar želi dovesti Saula Nigueza, Erlinga Haalanda i Donny van de Beeka kada se prijelazni rok ponovo otvori, budući da Crveni đavoli žele povratak u Ligu prvaka.

Vezni igrač Atletica Saul se trenutno pocjenjuje na oko 81 milijun funti – prema Transfermarktu – i trenutno je ključni član momčadi Diega Simeonea na Wanda Metropolitanu.

25-godišnjak bi mogao biti odgovor na Unitedove nevolje usred veznog reda ako mognu da postignu sporazum, no Mail kaže da prelazak na Old Trafford u siječnju nije na kartama, dok bi to možda mogao biti transfer za ljeto.

Npadač Red Bull Salzburga, Haaland se u međuvremenu pojavio kao meta Crvenih đavola nakon što je postigao 30 golova u 21 nastupu na svim natjecanjima u prvoj polovici sezone.

Prema pisanju Talk Sporta, 19-godišnjak sada vrijedi 60 milijuna funti, ali on će možda biti dostupan za 17 milijuna kada se tržište ponovo otvori zbog klauzule o otkupu u svom predstojećem ugovoru.

Plejmejker Ajaxa Van de Beek završio je u užem izboru Solskjaera, nakon što je u posljednjih nekoliko godina postao jedan od najboljih veznjaka u Europi.

Mail piše da je Nizozemac na kraju trenutne sezone trebao preći u Real Madrid, ali da bi United još uvijek mogao poslati ponudu do nove godine.

Transfermarkt navodi da bi za Van de Beeka iz Ajaxa trebalo oko 45 milijuna funti, ali ta cbi se cijena mogla povećati ako pomogne sadašnjim poslodavcima da osvoje još neki trofej 2020. godine.

Čini se da su male vjerojatnoće da će United u siječnju dovesti sve tri igrača svjetske klase sa vrijednošću od 186 milijuna funti, ali sa upravom kluba koja je u potpunosti spremna podržati Solskjaera na tržištu, barem bi jedna od dotičnih igrača mogao završiti na Old Traffordu.

Mail navodi da je Solskjaer svjestan da bi njegova ekipa mogla upotrijebiti dodatna pojačanja u veznom redu i napadu, jer trenutnom sastavu nedostaje kreativnosti na tom dijelu terena.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!