NaslovnicaVijestiSOLSKJAER SE SLAŽE SA MOURINHOM: Unitedu je potreban ovaj igrač!

SOLSKJAER SE SLAŽE SA MOURINHOM: Unitedu je potreban ovaj igrač!

Solskjaer se slaže sa Mourinhom! Unitedu je potreban ovaj igrač! Jose Mourinho se uglavnom žalio tijekom svog boravka na Old Traffordu i rijetko je bio zadovoljan transferima.

Solskjaer se slaže

Unitedov privremeni menadžer, Solskjaer, zadovoljan je trenutačnom količinom igrača koji su mu dostupni, ali prema The Independentu se on slaže sa Mourinhom u jednom područu, tj. da Manchester United treba potpisati obrambenog igrača.

Britnaske vijesti spominju igrače poput Skriniara, Militoa i Koulibalyja. Senegalski internacionalac je nedavno pretrpio rasno zlostavljanje u Italiji i mogao bi biti zainteresiran za napuštanje Napolija u siječnju.

Ako to bude slučaj, Woodward će morati da ponudi veliki novac kako bi ga doveo na Old Trafford.

Intependent je izjavio da bi afrička zvijezda mogla koštati Uniteda oko 80 milijuna funti.

Manchester United je vrlo loše nastupao pod vodstvom bivšeg menadžera Jose Mourinha i sada, oni igraju sjajno pod vodstvom novog privremenog menadžera Solskjaera.

Pošteno je reći da se Crveni đavoli još uvijek nisu suočili sa nekim od najboljih timova pod vodstvom Solskjaera, ali je novi menadžer ostvario četiri pobjede zaredom u prve četiri utakmice otkako je u klubu i to je posebno.

Klub sa Old Trafforda se ipak mora poboljšati, koliko znami o i skreno, svaki navijač je svjestan činjenica da Unitedu treba potpis vrhunskog braniča, koji bi mogao upravljati zadnjom linijom.

Obrambena statistika ove sezone je zabrinjavajuća. Do sada je United imao tri utakmice bez primljenog gola, a primili su čak 32 gola u prvih 21 utakmicu u Premier ligi. Navijači se nadaju da će Woodward otvoriti čekovnu knjižicu i osigurati pojačanje ovog mjeseca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!