NaslovnicaVijestiSolskjaer: Sreća pa Mourinho nije bio tu da mjeri visinu gola!

Solskjaer: Sreća pa Mourinho nije bio tu da mjeri visinu gola!

U nevjerovatnoj utakmici protiv Brigtona u gostima Manchester United je slavio rezultatom 3:2 nakon preokreta i penala duboko u sudačkoj nadoknadi, koji je dodijeljen gostima sa Old Trafforda nakon pregledanja VAR-a, i to pošto je sudac odsvirao kraj utakmice!

’Crveni vragovi’ su do sva tri boda stigli golom Bruna Fernandesa iz penala u desetom minutu nadoknade, pošto je pet minuta ranije Solly March izjednačio na 2:2. Brighton je apsolutno nadigrao goste iz Manchestera, ali je na kraju ipak ostao praznih ruku.

“Izvukli smo se. Možda smo bod zaslužili, ali više sigurno ne. Naš karakter je zaslužio više. Prošle sezone smo imali previše remija, tako da je ovo veliki plus za nas. Imamo sreće što Jose nije tu da bi mjerio visinu gola”, rekao je Solskjar, aludiravši na komentar menadžera Tottenhama Josea Mourinha koji se žalio da su golovi na gostovanju Shkendiji u Ligi Evrope pet centimetara niži nego što bi trebalo. Inače, Brighton je na ovoj utakmici čak pet puta pogodio okvir gola, što je rekord Premier lige.

Norveški stručnjak je takođe odao poštovanju Brightonu i naglasio da njegov tim mora još mnogo da radi.

“Brighton je težak rival. Nemamo ni snage u nogama, ni oštrinu, ali doći ćemo dotle. Mnogo rada je pred nama”, naglasio je Solskjaer.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!