NaslovnicaVijestiSOLSKJAER VIDNO RAZOČARAN: United će igrati bez dva ključna igrača protiv Liverpoola...

SOLSKJAER VIDNO RAZOČARAN: United će igrati bez dva ključna igrača protiv Liverpoola u nedelju!

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer istinski je izgledao vrlo razočarano nakon što je potvrdio da su Paul Pogba i David De Gea ozlijeđeni pred susret protiv Liverpoola ovog vikenda.

SOLSKJAER VIDNO RAZOČARAN

Bio je to direktan početak sezone 2019/20 za Crvene đavole, a Solskjaerova budućnost je sada sve više pod znakom sumnje, dok se on muči da podigne samopouzdanje u svojoj momčadi.

Norvežanin zasigurno izgleda kao čvjek koji zna da mu u ovom trenutku ništa ne ide, dok izgleda očajno razgovarajući o vijestima da neće biti Pogbe i De Gee.

United će se nadati da će ovog vikenda šokirati rivala na Old Traffordu, ali bit će to još teži zadatak, jer ova dva ključna igrača nedostaju u timu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!