NaslovnicaVijestiSouthgate kaže da je naslijedio haos u reprezentaciji Engleske

Southgate kaže da je naslijedio haos u reprezentaciji Engleske

Privremeni izbornik Engleske Gareth Southgate rekao je da je po dolasku u tu nogometnu reprezentaciju naslijedio “nered”, ali je pohvalio golmana Joea Harta što je dobrim obranama donio ekipi bod u utakmici protiv Slovenije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. Southgate je prošlog mjeseca preuzeo državni tim, koji bi trebalo da predvodi u četiri utakmice.

garethsouthgatesloveniavenglandfifa2018hvjkwktjurnl

U prvom meču Englezi su pobijedili Maltu s 2:0, a sinoć su odigrali bez golova u Ljubljani sa Slovenijom.

“Cilj je da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo i možda će nas ovaj bod odvesti tamo. Naslijedili smo nered i morali smo smirimo brod.”, rekao je Southgate, prenijeli su danas brojni britanski mediji.

Engleska je prva u Grupi F sa sedam bodova i ima dva više od Litve i Slovenije. Slovenija je imala bolje šanse tijekom sinoćnje utakmice, a Engleska je imala ukupno tri šuta u gol, od čega jedan u prvom poluvremenu.

“Svi znamo da smo mogli bolje, ali oni su stvorili šanse zbog naših pogrešaka ili poslije prekida i tu moramo se popravimo. Našem golmanu mnogo dugujemo za osvojeni bod. On je bio fantastičan. Najbolji je kada je smiren i on je toga svjestan. razgovarali smo ove nedjelje, sjajno je trenirao i veliki je profesionalac. U posljednje dvije utakmice bio je vrlo smiren.”, naveo je Southgate.

Narednu utakmicu u kvalifikacijama Engleska će igrati 11. studenog na Wembleyu protiv Škotske, dok će četiri dana kasnije igrati prijateljski meč protiv Španjolske.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!