NaslovnicaVijestiSOUTHGATE TVRDIO DA JE BOLESTAN, A ON KOCKAO U CASINU: Zvijezda engleske...

SOUTHGATE TVRDIO DA JE BOLESTAN, A ON KOCKAO U CASINU: Zvijezda engleske reprezentacije uhvaćena na djelu!

Zvijezda Leicester Cityja James Maddison primijećen je u kasinu u noći kada je Engleska izgubila od Češke – utakmicu koju je propustio zbog bolesti.

Leicesterov as može se vidjeti kako sjedi sa kapuljačom u kasinu u Leicesteru, jasno sjedi za stolom i kocka se, kako izvještava The Sun.

Ovo nije dobar izgled za Maddisona, koji je možda držao glavu dolje i učinio vrlo malo da podrži svoj tim, ako nije mogao biti uključen na terenu.

Naravno, i nogometaši su ljudi te zaslužuju uživati u svom slobodnom vremenu kao i svi drugi, ali vrijeme ovog incidenta možda se loše odražava na Maddisona i pokazuje da mora nešto naučiti.

22-godišnjak je u posljednje vrijeme povezan sa Manchester Unitedom od strane Evening Standarda i drugih, a očito izgleda kao vrhunski talenat koji bi mogao ojačati Crvene đavole u problematičnim područjima.

Međutim, sada će United dva puta razmisliti prije nego što dovede igrača čiji stav nije 100% tačan.

Izvješće The Suna dodaje kako engleski menadžer Gareth Southgate privatno ima svoje sumnje u vezi sa Maddisonom i takve stvari možda nisu dio njegove brige.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!