NaslovnicaVijestiSpalleti: Mediji obično lažu, nije bilo nikakvog sukoba u svlačionici

Spalleti: Mediji obično lažu, nije bilo nikakvog sukoba u svlačionici

Roma će sutra od 21:05 dočekati Plzen na svom stadionu u okviru 5. kola Europa lige. Rimski tim nalazi se na prvom mjestu grupe E sa 8 bodova (dvije pobjede i dva remija), a druga je Austria Beč sa tri boda manje. Treću poziciju zauzima Astra sa 4 boda, dok je Plzen posljednji sa 3 boda. Roma je u prošlom kolu Serie A poražena od Atlante sa 2-1, a u sutrašnjoj utakmici protiv Plzena moći će osigurati 1/16 finala. Spaletti je za italijanske novinare rekao da mediji obično lažu, te da nije bilo sukoba u svlačionici Rome.

lucianospallettiatalantabcvromaserieqnhz9f250zrx-640-x-427

“Ako me pitate tko je najbolji, odgovor je Juventus. Oni dobivaju uz malo truda jer pokazuju autoritet, mentalnu i fizičku snagu. Što se tiče nas, ako ćemo iskoristiti šanse koje imamo, rezultat će sigurno biti drugačiji”, rekao je trener vučice Luciano Spalletti za italijanske novinare.

Nakon toga, Spalleti se osvrnuo na navodne sukobe u svlačionici rimskog kluba između igrača i stručnog stožera.

“Mi ćemo vam reći istinu. Vi mediji ste prenijeli da je došlo do sukoba na klupskom sastanku. Lagali ste, a obično samo to i radite. U klubu ne postoji nikakav kaos. Da, izgubili smo, ali ne morate onda dodatno udarati po nama. Ne razumijem kako netko može tako nešto izmisliti.”

Spalleti je također iskoristio priliku i da komentariše trenutno stanje u ekipi Rome.

“Vermaelen je odradio prvi trening sa suigračima i jako smo zadovoljni. Florenzi i Mario Rui nastavljaju trenirati po posebnom programu. Totti ima problema s kukom, vidjet ćemo hoće li igrati.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!