NaslovnicaVijestiSpektakularni preokret: Lionel Messi na pragu povratka u Barcelonu

Spektakularni preokret: Lionel Messi na pragu povratka u Barcelonu

Izgledalo je da će Messi nakon odlaska iz PSG-a nastaviti karijeru u Saudijskoj Arabiji, ali danas je stigla vijest iz Španjolske da se Argentinac vraća u Barcelonu.

Saudijci su već izdvojili 1,6 milijardi eura za dvogodišnji ugovor, mnogi su već zamišljali njegove duele s Cristianom Ronaldom sljedeće sezone, ali čini se da se ta situacija neće ostvariti.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Povratak Messija u Barcelonu bila je velika želja čelnika katalonskog kluba, ali do sada nisu mogli ući u pregovore jer su bili preko “salary capa” La Lige. Barcelona je dostavila plan planiranih ulaznih i izlaznih transfera, a uprava La Lige danas im je dala dopuštenje za dovođenje Messija.

Joan Laporta, predsjednik Barcelone, pozvao je Jorgea, oca i menadžera Lionela Messija u svoj dom na pregovore koji su se održali u popodnevnim satima.

Nakon napuštanja Laportine kuće, Jorge Messi je dao kratak izjavu medijima u kojoj je potvrdio da je samo pitanje vremena kada će Lionel ponovno postati član Blaugrane.

“Leo se želi vratiti u Barcu, a i meni se sviđa ideja o njegovom povratku. Uvjeren sam da će se Leo moći vratiti”, rekao je Messijev otac.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!