NaslovnicaVijestiSportski direktor PSG-a prokomentirao glasine o dolasku Messija

Sportski direktor PSG-a prokomentirao glasine o dolasku Messija

Sve su češće glasine kako bi novi klub Lionela Messija mogao biti PSG, pogotovo nakon izjave Neymara da želi ponovo igrati sa Messijem u timu, no sportski direktor pariskog kluba ‘spušta loptu’.

Sportski direktor Paris Saint-Germaina Leonardo nije želio da govori o potencijalnom dolasku Lionela Messija iz, kako je rekao, poštovanja prema Barceloni.

Nedavno je Neymar ‘podigao prašinu’ izjavom da želi ponovo da igra sa Messijem u timu i da se nada da će se to dogoditi naredne godine.

“Normalno je da Neymar tako nešto izjavi argentinskom novinaru. Pričali su o Messiju i to je normalna tema”, rekao je Leonardo.

“Mi moramo da poštujemo druge. Messi je još igrač Barcelone. Mi nismo zadovoljni kada drugi pričaju o našim nogometašima, tako da nećemo ni mi o tuđim. Sada nije vrijeme da pričamo o prijelaznom roku. Moramo da ostanemo fokusirani na naše ciljeve”.

Messi je tokom ljeta tražio da ode iz Barcelone, a transfer saga je završila tako što je na kraju odlučio da ostane, te će na ljeto moći da napusti Camp Nou kao slobodan igrač.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!