NaslovnicaVijestiSprema se razmjena igrača između Liverpoola i Barcelone?

Sprema se razmjena igrača između Liverpoola i Barcelone?

Španjolski mediji objavili su vijest o potencijalnoj razmjeni igrača između dva kluba, Barcelone i Liverpoola, koja bi se mogla dogoditi već u siječanjskom prijelaznom roku.

Trener Barcelone Xavi Hernandez veliki je fan brazilskog napadača koji igra za Liverpool, Roberta Firmina, te će učiniti sve da ga dovede na Camp Nou.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako Firminu ugovor s engleskim klubom istječe na ljeto, on bi otišao na Camp Nou, dok bi u suprotnom smjeru otišao Memphis Depay, nizozemski nogometaš na kojeg u Barceloni ne računaju previše.

Firmino je prije početka ove sezone bio blizu odlaska s Anfielda, ali je ostao u klubu jer je Liverpool napustio Sadio Mane pa je dobio priliku biti u prvom planu. Ove sezone je zabio sedam golova, ali dolazak Codyja Gakpoa u redove Redsa znak je da Brazilac mora tražiti novi klub u kojem će igrati znatno više nego u Liverpoolu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!