NaslovnicaVijestiSPREMA SE VELIKA RAZMJENA? Barcelona nudi Malcoma i novac u zamjenu za...

SPREMA SE VELIKA RAZMJENA? Barcelona nudi Malcoma i novac u zamjenu za jednu od Chelseajevih najvećih zvijezda!

Prema pisanju španjolskih medija, Barcelona je održala razgovore sa predstavnicima jedne od najvećih zvijezda Chelseaja, a riječ je o Willianu, kojeg će pokušati dovesti već u zimskom prelaznom roku.

Barcelona nudi Malcoma za Williana

Katalonci su Brazilca pokušali dovesti i proteklog ljeta, ali čelnici klub sa Stamford Bridgea su navodno odbili čak tri ponude, uključujući i jednu vrijednu oko 55 miliona funti.

[su_bet365_koeficijenti]

Kako izvještava španjolska televizija La Sexta, u Barci još uvijek nisu odustali od dovođenja 30-godišnjaka, te su se ponovo sastali sa njegovim predstavnicima kako bi dogovorili visinu odštete na koju bi Chelsea pristao. Međutim, ovaj put, pored toga što su spremni ponuditi novac, u drugom smjeru bi mogao otići Willianov sunarodnjak Malcom, koji još uvijek nije u planovima Ernesta Valverdea.

Malcom je na Camp Nou stigao u ljetnom prelaznom roku iz Bordeauxa za 41 milion eura, ali je u dresu Blaugrane ove sezone nastupio samo tri puta. 21-godišnjak je u La Ligi odigrao mizernih 25 minuta, a potpuno je izostavljen sa liste pozvanih igrača za subotnju utakmicu protiv Rayo Vallecana, u kojoj je njegov tim slavio rezultatom 3-2.

U Chelseaju su bili zainteresovani za njegovo dovođenje prije nego što je on stigao u Barcelonu, te postoji velika šansa da zaista dođe do ovog transfera, iako će mnogo toga zavisiti i od Maurizija Sarrija, s obzirom da mu je Willian jedan od ključnih igrača u ekipi. 30-godišnjak je na ukupno 17 nastupa ove sezone postigao tri gola, te podijelio pet asistencija u dresu ‘Plavaca’, koji se trenutno nalaze na drugom mjestu u Premier ligi sa 27 osvojenih bodova nakon 11 odigranih utakmica, dva manje od vodećeg Manchester Cityja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!