NaslovnicaVijestiSPREMA SE VELIKI TRANSFER: Mino Raiola ponudio jednu od najvećih zvijezda Paris...

SPREMA SE VELIKI TRANSFER: Mino Raiola ponudio jednu od najvećih zvijezda Paris Saint-Germaina Joseu Mourinhu!

Prema pisanju brojnih engleskih medija, jedan od najpoznatijih agenata na svijetu Mino Raiola ponudio je jednu od najvećih zvijezda Paris Saint-Germaina i svog klijenta Marca Verrattija Manchester Unitedu.

Raiola ponudio Verrattija Manchester Unitedu

Raiola je u odličnim odnosima sa čelnicima ‘Crvenih vragova’, s obzirom da je najzaslužniji za povratak Paula Pogbe na Old Trafford, kao i za dolazak Zlatana Ibrahimovića.

[su_games]

Verratti je bio u središtu pozornosti prošlog ljeta, kada ga je navodno Barcelona pokušala dovesti, ali nije uspjela u svom naumu. Međutim, špekulacije o njegovom odlasku ponovo je pokrenuo talijanski Calciomercato, a to su prenijeli svi engleski mediji. Naime, navodi se kako veznjak više nego ikad ranije želi napustiti Park prinčeva, te je već poručio Raioli da mu pronađe novu destinaciju.

Njegov sunarodnjak je to i učinio, ponudivši 25-godišnjaka Barceloni, Real Madridu, Juventusu i Manchester Unitedu u posljednjih nekoliko tjedana. I dok je Barcelona odbila ponudu, Juventus, Real Madrid i Manchester United još uvijek razmišljaju o istoj. Navodno, Verratti je već dugo vremena na radaru Josea Mourinha, ali United je već potrošio 60 miliona eura na dovođenje veznjaka Freda ranije ovog mjeseca, te nije poznato da li su spremni izdvojiti preko 80 miliona eura na transfer još jednog veznjaka. Pored toga, Mourinhu je sada prioritet dovođenje pojačanja u obrani, odnosno novog lijevog beka, s obzirom da sljedeće sezone ne računa na usluge Ashleya Younga i Lukea Shawa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!