NaslovnicaVijesti"Spreman sam ponuditi Neymaru moj broj dresa kao znak dobrodošlice u PSG"

“Spreman sam ponuditi Neymaru moj broj dresa kao znak dobrodošlice u PSG”

Vezni igrač Paris Saint Germaina Javier Pastore ponudio je svoj broj deset na dresu zvijezdi Barcelone Neymaru, koji bi uskoro trebao postati novi igrač ‘Parižana’.

Zvijezda Paris Saint Germaina ponudila Neymaru svoj broj dresa

Brazilski reprezentativac je na pragu odlaska iz kluba za čak 222 miliona eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula, jučer je potvrdila Barcelona na svojoj službenoj stranici.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

25-godišnjak već nosi broj deset u reprezentaciji, a uskoro njegov novi suigrač Pastore mu je ponudio isti broj i u novom klubu. Argentinac je spreman odreći se tog broja dresa kako bi pomogao Neymaru da se osjeća sretno i dobrodošlo.

“Želim mu pružiti svu podršku koja mu je potrebna kako bismo zajedno osvojili Ligu prvaka. To je mali detalj, ali za mene je broj deset bio vrlo važan i sada mu želim poželjeti dobrodošlicu ovom malom gestom.”

Pastore je u Paris Saint Germain stigao u ljeto 2011. godine iz Palerma za oko 40 miliona eura, te je bio jedan u nizu mladih talentiranih igrača koji su došli u klub nakon dolaska novih bogatih vlasnika.

U šest godina provedenih na Parku prinčeva, ukupno je u dresu PSG-a odigrao 226 utakmica, postigao 40 golova i upisao 52 asistencije.

[su_no1forfootball]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!