NaslovnicaVijestiSrbin igra jednoj od najslabijih ekipa u Bundesligi a u svojim redovima...

Srbin igra jednoj od najslabijih ekipa u Bundesligi a u svojim redovima žele ga Inter i Lazio

Lazio i Inter “zaljubili” su se u nogometaša koji pokazuje dobre igre u inače neuvjerljivoj momčadi Werdera Bremena. On je inače igrač koji je bio svjetski prvak sa omladinskom selekcijom Srbije i njegov kvalitet je neupitan.

Sasvim ironično, defanzivac jedne od najgorih momčadi Bundeslige iza sebe ima dobru sezonu. To dokazuje tržište, gdje postoji veliko zanimanje za usluge srpskog defanzivca Miloša Veljkovića.

24-godišnjak će igrati s Werderom kako bi se kvalificirao za opstanak u prvoj njemačkoj ligi, a to može biti i zadnji meč što se tiče njegove epizode u ovom klubu. Veljković je želja Lazija i Intera.

Veljković je rođen u Švicarskoj, gdje je i počeo igrati nogomet. Napustio je Basel i prešao u Tottenhame kao tinejdžer, ali nije uspio u londonskom klubu. Član je Werdera od 2016. godine. Njegov najveći uspjeh u karijeri je naslov svjetskog prvaka sa srpskom reprezentacijom do 20 godina.

Visina obeštećenja nije poznata a nagađa se o cifri od 15 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!