NaslovnicaVijestiSRBIN PREUZIMA CHELSEA: Abramović pronašao zamjenu za Antonio Contea!

SRBIN PREUZIMA CHELSEA: Abramović pronašao zamjenu za Antonio Contea!

Srbin preuzima Chelsea na ljetnom prijelaznom roku. Roman Abramović pronašao zamjenu za talijanskog stručnjaka, Antonio Contea. Navijači Chelseaja još uvijek nisu blizu saznanja tko će voditi njihov klub sljedeće sezone.

SRBIN PREUZIMA CHELSEA

Gotovo ej nezamislivo da Antonio Conte ostane zadužen s obzirom na turbulencije koje je stvorio na Stamford Bridgeu tijekom proteklih 12. mjeseci.

Imajući to na umu, od Talijana se očekuje da će napustiti Plavce u nekom trenutku prije početka sezone 2018/19.

Conteov predviđeni odlazak potaknuo je prijetnju o dolasku Mauricija Sarrija koji bi trebao preuzeti klub na ljeto, sa timom iz Serije A koji je nedavno inzistirao da ga neće spriječiti da ode.

Predsjednik Napolija AUrelio De Laurentiis izjavio je za Corriere dello Sport: “Ako netko dođe da pregovara za Sarrija, bit ću vrlo razuman.”

“Ja nisam osvetoljubljiva osoba i ponavljam, Sarri će uvijek imati moju zahvalnost.”

Chelseaju bi se moglo oprostiti da su uzeli te komentare kao zeleno svjetlo da stupe u pregovore sa 59-godišnjakom – ali to se nije pokazalo slučajem.

[su_no1forfootball]

Goal tvrdi da će klub iz zapadnog Londona biti prisiljen da pusti Sarrija zbog toga što je Napoli odbio podmiriti određene uvjete u svom postojećem ugovoru.

Uzevši u obzir navodni interes Plavaca, njihova meta broj jedan i njegovih trenutni poslodavci još uvijek nisu ništa dogovorili i nadaju se razvoju situacije u njihovu korist.

Međutim, Chelsea ima rezervni plan – iako prilično neortodoksan.

Chelsea svoju pozornost sada okreće Slaviši Jokanoviću nakon što je vodio Fulham u Premier ligu prošle sezone.

Srbin – koji je igrao za Chelsea između 2000 i 2002. godine, izgradio je impresivan ugled u Engleskoj, a vodio je i Watford do elitne lige u 2015. godini.

Njegovo imenovanje na Stamford Bridgeu bi zasigurno bilo neuobičajeno – ne manje u usporedbi sa ostalim kandidatima za koje je Roman Abramović navodno postavio svoj interes.

[su_live_koeficijenti_v2]

Dok su Sarri, Luis Enrique i Laruecnt Blanc više priznata imena, okretanje kocke na potencijalno skrivene dragulje bi moglo na drugačiji način uzbuditi sve navijače Chelseaja.

Dolazak Jokanovića bi bio veliki rizik, ali ciklus zapošljavanja i otpuštanja menadera bi moglo oštetiti klub do te mjere da imaju samo nekoliko drugih izbora za novog menadžera.

Da li će Slaviša Jokanović preuzeti Chelsea?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!