NaslovnicaVijestiSRCEPARAJUĆE PISMO ZA MKHITARYANA: Navijači Uniteda poslali pismo koje je rasplakalo mnoge

SRCEPARAJUĆE PISMO ZA MKHITARYANA: Navijači Uniteda poslali pismo koje je rasplakalo mnoge

Arsenal je tjedan mješovitih osjećaja završio pobjedom protiv Chelseaja u EFL kupu. Eden Hazard je postigao gol za vodstvo Chelseaja u sedmoj minuti susreta, prije nego što je Antonio Rudiger postigao autogol, a zatim je gol Granit Xhake u drugom poluvremenu odveo Topnike na Wembley.

Srceparajuće pismo

Mkhitaryan, naravno, nije mogao igrati nikakvu ulogu, budući da je imao šansu da igra za Manchester United u ovom natjecanju.

U posljednjim danima na Old Traffordu, Armenac je sve manje i manje igrao za United, počevši manje od polovice utakmica u Premier ligi ove sezone.

Ipak, Jose MOurinho mu je poželio sve najbolje, unatoč tome što nikada stvarno nije pokazao ono što zna.

“Htio bih Henrikhu zaželjeti mnogo uspjeha i sreće za koju sam siguran da će dobiti”, rekao je Mourinho.

[su_live_koeficijenti]

“On je igrač kojeg nećemo zaboraviti, pogotovo ne njegov doprinost u osvajanju Europske lige.”

Taj će osjećaj podijeliti s velikim borjem navijača Manchester Uniteda, koji su imali tako velike nade za bivšeg igrača godine u Bundesligi kada je stigao iz Borussije Dortmund prije 18 mjeseci.

Oficijalni navijači Manchester Uniteda iz Belgije su dokazali koliko su cijenili 29-godišnjaka, tako što su mu poslali srdačno pismo, koje je objavljeno u Daily Mailu.

“Dragi Henrikh,” piše u pismu.

“Trebalo mi je dosta vremena da svoje osjećaje pretočim u riječi nakon tvog odlaska, ali danas sam odlučio sjesti na trenutak i bezizražajno pisati.”

“Danas ne pišem za sebe. Pišem u ime svih navijača Manchester Uniteda.”

“Ovo pismo nije moje. Ovo pismo je naše…zato što smo mi United!”

[su_premierleague]

“Znamo da je bilo puno razgovora o tvom transferu. Nismo ovdje da sudimo ni klub ni izbor transfera, mi smo ovdje kako bismo reagirali kao navijači, kao obitelj, da bismo ti pokazali našu ljubav.”

“Zašto ti pišemo ovo pismo? Jer razumijemo da si morao otići na drugi način. Ne želimo da misliš da su svi navijači željeli da odeš. Istinski navijači znaju kako brinuti o svojim igračima.”

“Naravno, ponekad je nogomet oštar, a stvari se uvijek ne odvijaju baš kako se očekivalo, ali želimo da znaš da nikada nećemo zaboraviti tvoje vrijeme u Unitedu.”

“Nikada nećemo zaboraviti da si nas spasio u Europskoj ligi. To bi mogla biti mala stvar, ali tvoj gol je zapečatio naš povratak u Ligu prvaka. Zahvaljujemo ti se na tome.”

[su_no1forfootball]

“Da ne spominjemo tvoj škorpion protiv Sunderlanda…taj gol zaslužuje svoje mjesto među najboljim golovima u povijesti kluba.”

“U svakom slučaju, samo da znaš da si vrlo talentiran igrač sa zlatnim srce i puno kvalitete.”

“Želimo ti mnogo uspjeha u Arsenalu i sve najbolje u budućnosti.”

“Nikada ne zaboravi tko si. Zbogo Micki.”

Nogometni navijači mogu biti promjenjivi i nepopustljivi, no s vremena na vrijeme, istinski pokazuju svoju klasu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!