NaslovnicaVijestiSrpski veznjak u Liverpoolu: Jurgen Klopp pronašao novo pojačanje

Srpski veznjak u Liverpoolu: Jurgen Klopp pronašao novo pojačanje

Jurgen Klopp pronašao novo pojačanje. Trener Liverpoola razmatra opcije kupovine igrača Stuttgarta, Filipa Kostića, navode izvještaji u Njemačkoj. 23-godišnji krilni igrač je bio svijetla tačka njemačkog tima u siromašnom prvom dijelu ove sezone, gdje je klub samo jedan bod iznad zone ispadanja.

Jurgen Klopp pronašao novo pojačanje

Talijanski mediji navode da će Kostiću biti ponuđen izlaz iz Stuttgarta i Bundeslige, od strane Liverpoola u januaru.

Srbijanac, koji je nedavno postigao gol u Stuttgartovoj pobjedi nad Wolfsburgom od 3-1, ranije ovog mjeseca, je već duže vrijeme bio povezan sa prelaskom na Anfield.

Kostić trenutno ima ugovor do 2019. godine, ali shvatili smo da Klopp želi da namami ovog igrača i izvuče ga iz Bundeslige.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Redsi su također povezani sa Schalkeovom zvjezdicom, Joel Matiq-om i Leroy Sane, ali Klopp i dalje razmatra sve svoje mogućnosti uoči januarskog prelaznog roka.

“Da li smo zainteresovani za Sane i Matiq? To su igrači Schalkea, zar ne?”

“Tačno je da smo u potrazi za svim opcijama, ali nemamo planove da dovedemo samo igrače iz Bundeslige. Ne postoji ništa divlje od transfer glasina u Engleskoj.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!