NaslovnicaVijestiDA LI JE OVO REALNO?! Nećete vjerovati ŠTA JE URADIO Ronaldo nakon...

DA LI JE OVO REALNO?! Nećete vjerovati ŠTA JE URADIO Ronaldo nakon što ni na trećoj utakmici NIJE POSTIGAO pogodak!

Pritisak na leđima Cristiana Ronalda je iz kola u kolo sve veći i veći. Ovo što proživljava u Juventusu, za njega je veliki neuspjeh jer adaptacija traje (odigrao tek tri utakmice) duže od očekivanog.

U svojoj trećoj utakmici u sezoni Juventus  je pobijedio po treći put, ali ovo je i treća utakmica naa kojoj Portugalac još uvijek nije postigao pogodak. Talijanski (naravno, ne samo talijanski) novinari su ove događaje postavili u središte pozornosti a sve više se šire glasine da je Cristiano izuzetno nervozan i to se odrazilo na neke od njegovih reakcija te u odnosu do ekipe. To su glasine koje je trener Juventusa negirao, ali…

>> I to je Real… Ono što su NAPRAVILI Keyloru Navasu je DNO DNA!

„Je li Ronaldo bijesan? Da li je Ronaldo nezadovoljan? Nije ni blizu toga, samo sam osmijeh  vidio na njegovom licu. On na cijelu situaciju gleda pozitivno, jer on vrlo dobro zna što se događa”, otkrio je Massimiliano Allegri. „Naravno da on želi da što prije postigne pogodak, jer je najbolji na svijetu i to želi što prije pokazati u novom okruženju. Ali to su samo trenuci kada lopte ne ide u gol, a s druge strane protivnici na njega šalju, ne dva, nego tri igrača„, rekao je trener.

[su_cashout]

„Ali Ronaldo je više nego dovoljno iskusan da zna sa tri igrača na svojim leđima, ostavlja više prostora suigračima da postignu gol. To je vrlo važno. Sve što se prenosi u medijima je laž, Ronaldo je bio ljut na sebe ali sa suigračimna ipak proslavljao pogodke”, otkrio je Allegri. Da li mu vjerujete, to je vaša stvar.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!