NaslovnicaVijestiŠTA SE DEŠAVALO ZADNJEG DANA PRELAZNOG ROKA U ENGLESKOJ?! Sve je bilo...

ŠTA SE DEŠAVALO ZADNJEG DANA PRELAZNOG ROKA U ENGLESKOJ?! Sve je bilo dogovoreno, avion je bio spreman a zatim ŠOK!

Događaji posljednjeg dana transfer roka u Engleskoj tek sada su isplivali na vidjelo, a ono što se dešavalo nikako nije išlo u korist Manchester Unitedu koji su jošš jednom ovo ljeto ostali praznih ruku, što je u prošlosti za njih bilo prosto nemoguće.

Jose Mourinho je pozivao brojne igrače koje je želio vidjeti na Old Traffordu tijekom ljetnog transfer perioda, ali većina za njega su ostali samao puste želje.

Vijesti sa Otoka javljaju da se klub još uvijek ne može pomiriti sa činjenicom da ih je zadnjueg dana odbio igrač sa kojim su prethodno sve dogovorili. Riječ je o kapetanu madridskog Atletica, Diego Godinu.

>> KAKAV POTEZ: Novi selektor Italije Roberto Mancini objavio spisak i IZNENADIO cijelu nogometnu Evropu

Klub je navodno dobio potvrdu od izvora bliskih igraču da 32-godišnji Urugvajski reprezentativac želi nastaviti svoju karijeru u Unitedu. Crveni vragovi su zadnjeg dana transfer roka aktivirali njegovu otkupnu klauzulu od 20 miliona eura i sve je bilo spremno za predstavljanje velikog pojačanja.

[su_champions_league]

Također, klub je brzo organizirao privatni zrakoplov s kojim bi ga sa Sardinije, gdje je bio na godišnjem odmoru, prebacili u Manchester,  9. kolovoza nekoliko sati prije kraja transfer roka.

Ali transfer je propao, jer je Godin poslao poruku vodstvu Uniteda da mu je Atletico ponudio dvogodišnji produžetak suradnje i višu plaću prema kojoj bi trebao sada zarađivati 160.000 tjedno.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!