NaslovnicaVijestiŠTAAAAAA?! Da li je moguće da ovo VAR nije priznao kao pogodak?...

ŠTAAAAAA?! Da li je moguće da ovo VAR nije priznao kao pogodak? APSURD NAD APSURDIMA!

Nevjerojatan događaj desio se na uvodnoj utakmici ponovnog starta Premier lige nakon korona pauze. Meč su odigrali Aston Villa koja se bozi za opstanak i Sheffield United koji se bori čak i za plasman u Ligu prvaka. Na tom meču vidjeli smo možda i najveću grešku VAR-a od njegova uvođenja u engleski nogomet.

U 43. minuti igrači Sheffiled Uniteda već su slavili pogodkom i vodstvom rezultata 1-0 protiv Aston Vile, jer su svi vrlo dobro mogli vidjeti da je vratar Vile pao daleko iza gol-linije.

Ovaj je pogodak lako mogao biti uočen čak i bez pomoći video tehnologije, a kamoli s njom. Ali, nećete vjerovati, sudac nije priznao gol unatoč pomoći VAR sustava i sustava za pozicioniranje lopte na gol liniji. Na ogorčenje cijele Engleske i cijelog svijeta.

Mnogi su se, šalili da se nova pravila covid-19 očito primjenjuju u nogometu i da lopta mora prijeći liniju barem dva metra zbog društvene udaljenosti.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!