NaslovnicaVijestiSTATISTIKA OTKRIVA: Ronaldo je drugi najgori izvođač slobodnih udaraca ove sezone!

STATISTIKA OTKRIVA: Ronaldo je drugi najgori izvođač slobodnih udaraca ove sezone!

Iako i dalje igra na vrhunskom nivou i ne prestaje postizati golove, jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa Cristiano Ronaldo u posljednjih nekoliko sezona pokazuje kako je daleko slabiji u određenim segmentima igre nego što je bio ranije u karijeri, što je i razumljivo s obzirom na njegove godine.

Ronaldo najgori izvođač slobodnih udaraca

Naime, u pitanju su slobodni udarci. Njegov suigrač iz Juventusa Miralem Pjanić otkrio je na početku sezone kako je upravo Portugalac preuzeo dužnost izvođenja istih nakon što je stigao u klub iz Real Madrida za oko 100 miliona eura.

Međutim, da li je to bila ispravna odluka? Prije njegovog dolaska, Pjanić je često postizao golove iz tih situacija. On je o tome rekao: “Cristiano je sada ovdje, netko tko je u proteklih nekoliko godina pokazao kako je najbolji na svijetu. Kada smo se dogovarali u vezi slobodnih udaraca, dogovor je bio da ih izvodimo ja ili Dybala. Sada će ih Ronaldo izvoditi sve, on je nevjerovatan kada su u pitanju prekidi.”

Međutim, 33-godišnjak je ove sezone izveo ukupno 16 slobodnih udaraca, te nije uspio postići niti jedan gol. Po konverziji je čak drugi najgori igrač liga petica, a ispred njega je samo krilni igrač Frosinonea Camillo Ciano.

S druge strane, Messi je ove sezone postigao sedam golova iz slobodnih udaraca, a ukupno 46 u karijeri. Od početka prošle godine Argentinac je postigao 12 golova iz slobodnih udaraca, što je više nego bilo koji tim iz liga petice, što je nevjerovatan podatak.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!