NaslovnicaVijestiStefano Pioli potvrdio: Evo kada će Mandžukić debitirati za Milan!

Stefano Pioli potvrdio: Evo kada će Mandžukić debitirati za Milan!

Talijanski Milan i dalje čvrsto drži prvu poziciju u Seriji A, a danas ih čeka jedan od najtežih ispita ove sezone. Na Giuseppe Meazza im stiže neugodna Atalanta koja je ove sezone dosta slabije nego prošle, a utakmicu je najavio i menadžer Stefano Pioli.

Stefano Pioli potvrdio

O Mandžukiću je pričao sa zadovoljstvom: “Odmah se uklopio u ekipu. Već je igrao u Italiji i ima moderan i europski mentalitet. Nije bilo problema sa uklapanjem u našu momčad. Fizički je u odličnoj formi, dugo nije igrao, ali vidi se da je spreman.”

“Imamo dvije opcije za Mandžukića. Mogu ga tri ili četri tjedna držati van igre dok ne uhvati ritam, a mogu ga odmah ubaciti u utakmici da kroz igru lovi taj ritam. Odabrao sam drugu opciju, a spreman je da bude u ekipi već danas.”

“Vjerujem da je moguće da će igrati zajedno sa Ibrahimovićem. Mario je tek došao i treba pronaći ritam, ali je to svakako jedna od opcija. Rekao bihi da je zato i doveden u ekipu,” izjavio je Pioli.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!