NaslovnicaVijestiSteven Gerrard: On je najbolji igrač u ligi kada je u formi

Steven Gerrard: On je najbolji igrač u ligi kada je u formi

Bivši igrač Liverpoola Steven Gerrard izjavio je kako je oduševljen nastupom Edena Hazarda na sinoćnjoj utakmici protiv Atletico Madrida, te da ako nastavi sa takvim izdanjima interes za njega će pokazati Real Madrid i Barcelona.

Gerrard otkrio tko je najbolji igrač u Premier ligi

U izjavi za BT Sport, bivši kapiten Liverpoola je rekao: “Eden Hazard je dosta samouvjeren. Kada je u takvoj formi kao što je sinoć bio, mislim da je on najbolji igrač u Premier ligi.”

“Ukoliko nastavi sa takvim igrama u Ligi prvaka, prije ili kasnije za njega će interes pokazati Real Madrid i Barcelona. Liverpool ima sličan problem sa Coutinhom. Vidjeli smo ovog ljeta interes za njega nakon sjajnih nastupa prošle sezone.”

Hazard je odigrao sjajnu utakmicu sinoć. Tokom 82 minute, koliko je proveo na terenu, on je imao šest uspješnih od ukupno sedam driblinga, te je kreirao čak sedam prilika za sebe i suigrače.

Saznajte bitne informacije prvi!

Nakon što je propustio početak sezone zbog povrede, belgijski reprezentativac se polako vraća u prvih 11 Conteovog tima.

‘Plavci’ će sljedeću utakmicu igrati u subotu, kada će ugostiti trenutno vodeći Manchester City u okviru sedmog kola Premier lige.

[touchcarousel id='2']

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!